Ordförrådets trevliga arbetsplatser

Det är sommaren 2013 och Ordförrådet befinner sig i Åsbro,
Närke, och sitter och jobbar med utsikt över Estabosjön.

 

En favoritarbetsplats är också VBA, Världens bästa altan, alltså Ordförrådets egen altan. Året är 2016 och det ska förberedas högskoleprov och drickas te.

Ordförrådet i Umeå

 

Det är fortfarande 2016 och det är skidläger i Saxnäs och 25 grader kallt. Så Ordförrådet skolkar från ett träningspass, tar en kopp kaffe i receptionen på Saxnäsgården och jobbar och kollar på Vinterstudion i stället.

 

Det här var också ett bra ställe. Funäsdalen, sommaren 2017. Schyst utsikt, ett glas vin och några fårskinn – det är allt som behövs.

 

Espresso House – där gillar Ordförrådet att jobba! Goda scones, gott kaffe (förstås) och en mysig och vardagsrummig atmosfär. Det sitter ofta många andra som jobbar och pluggar där också. Den här bilden är tagen en dag i november 2017 när de hade börjat spela julmusik (lite tidigt, men va f-n), det snöade ute och Ordförrådet kände sig som om hon satt på ett fik på Manhattan och var med i en film. Ungefär så.

Ordförrådet i Umeå

 

Det här är ju en stor, stor favorit, särskilt som det tog ett tag innan jag hittade dit, men med Cecilia Lindgrens hjälp gick det till slut. Jag drack kaffe och åt en god chokladkaka, innan vi åkte vidare till Annecy. Det här är en plats där jag gärna skulle sitta och jobba igen. Ja, jag skulle till och med kunna sitta här utan att jobba.

Pain et Cie, i Grenoble. April 2018.

Ordförrådet i Umeå

 

Nu är Ordförrådet på skidläger i Saxnäs med IKSU igen, men bor på Marsfjäll Mountain Lodge den här gången. Ordförrådet skippar eftermiddagspasset och jobbar i matsalen, och ja, det är Vinterstudion på tv igen, dock utanför bild. December 2018.

Ordförrådet i Umeå

 

Ännu en bild från VBA-kontoret, nu i kvällsskymning med te, ljuslyktor och en solcellslampa. Ordförrådet undertextar en tv-serie. 2019.

 

Najs! Skärets kafé i Hunnebostrand, med kaffe och wienerbröd medan det regnade ute. Det här skedde i samband med Icebug Xperience i september 2020.

 

Fast den här platsen håller ju i alla väder.
Företagshotellet på Tvistevägen 47C.

Ordförrådet i Umeå

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *